La meva empresa:

BO I SA
La meva empresa es ''Bo i sa" i pertany a restauació. Hi ha dos cuineres la Pamen i la Marina.
Direcció: Paissos catalans s/n (IES De Celrà)
telf. de contacte a Celrà: 629693394
telf. empresa: 972 43 91 15
E-mail: info@boisa.cat
Pàgina Oficial: http://www.boisa.cat/
Horari: 8h-15h
Treballadors: a tota l'empresa hi ha moltes persones però
 a on soc jo, a Celrà hi ha 2 persones i jo.



ENTREVISTA A L'EMPRESA
Nom: Pamen (Bo i sa)
Càrrec: Cuinera
1-Quan fa que treballes en aquesta empresa?
-Farà uns 5 anys.
2-Era la feina que volies fer de petita?
-No.
3-Tens algun familiar que treballi a aquesta empresa?
-No.
4-Es un negoci rentable?
-No ho se perque no soc el propietari
5-T'agradaria que el teu fill treballes al teu treball de gran?
-No, m'agradaria que estudies per tenir una feina millor.
6-Va ser dificil acostumarte a l'horari?
-No.
7-T'hi trobes agust?
-Si, m'agrada molt.
8-Si tinguessis que formar una empresa, seria d'hosteleria?
-No ho crec.


PRACTICA A L'EMPRESA

Activitats realitzades: Normalment arribo i faig els entrepans i acabo de netejar el que queda. Escombro el menjador i un dia a la setmana frego. Lo que més faig es estar al rentaplats netejant i fregant els gastrònoms tapes o qualsevol altre estri.

Coneixements adquirits:  E apres a fer entrepans a ser més responsable i a fer bastant-es coses de cuina.

Relacions humanes: L'ambient al treball es molt nerviós i no pots parar de treballar gairebé mai.

Estructura de l'equip de treball: La Pamen fa el dinar i la Marina l'ajuda en feines més curtes, jo ajudo netejant o altres coses més petites.

Integració en l'equip de treball: Ami hem va costar molt integrar-me ja que la cuina es molt difícil des de el meu punt de vista.

Assistència, puntualitat i responsabilitat en l'execució de les tasques assignades: Crec que he faltat pero no excessivament i totes amb una justificació lògica. He sigut puntual sempre, tan puntual que estava miga hora abans sempre. He sigut responsable en totes les tasques a fer.

Ordre, pulcritud i conservació de materials, equips, aparells i estris en general:  Tracto bé els materials i els netejo i conservo sempre que puc.

Utilització de la terminologia tècnica adient:
Gastronom: Estri on es guarda el menjar i es fa servir també per transportar-lo
Pinzell: Estri que serveix per pintar algun tipus de menjar d'algo que sigui liquid
Barilles: Estri que serveix per batre
TurboMix Estri electric que serveix per transpormar els aliments solids a liquids.
Rentabaixelles: Maquina per rentar la broticia dels estris de cuina

Actitud favorable a treballar sota normes: Les normes son les normes, m'he atingut que acostumar si o sí.


L’ENTORN NORMATIU LABORAL:     

-Descripció dels principals drets i deures dels Treballadors i de l’estatut dels treballadors: 

-Estan obligats a arribar d'hora
-Ha complir amb l'entrega de menjar demanat
-Tenen dret a els dies de festa que estableixi l'institut

CONCLUSIONS:

Aspectes positius: Crec que m'anira molt bé aixo de gran ja que he apres a fer bastanes coses a la cuina.

Aspectes a millorar: Haig de millorar el rendiment a la feina ja que avegades m'he vist molt parat.

Valoració general: Ami aquesta prectica m'a servit per recuperar les ganes per estudiar.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada