Jo i el que faig

QUI SÓC??

Sóc l’Alex Triguero Garzón, vaig néixer el 16 de juliol de 1999 i visc a Medinyà. Ara tinc 15 anys per tant estic en plena adolescència. Teòricament vaig a segon perquè vaig repetir un curs de l’ESO però aquest curs estic a l'aula d'empresa. 
Sóc d’estatura mitjana, tinc el cos atlètic amb el cabell fosc i la cara arrodonida. Les meves orelles són també arrodonides, no tinc barba i els meus llavis són fins. El meu cabell destaca per duess coses: una és perquè algun cop el tinc molt llis i algun altre cop molt arrissat i l’altra cosa que destaca en el meu cabell és el cargol que tinc al serrell, no m’agrada gaire, el que sí que m’agrada és fer esport. Ara farà 9 anys que practico futbol a Sant Ponç. També m’agrada molt viatjar i visitar la família, jugar i anar a fer vols amb els amics.
Tinc un caràcter tímid i molt vergonyós però també sóc tossut i molt rialler. Quan he agafat confiança sóc molt simpàtic i molt amable i m’agrada molt fer bromes i rialles amb els amics. Em distrec amb qualsevol cosa i molt ràpida i fàcilment.
De gran m’agradaria estudiar informàtica de grau mig perquè la tecnologia és el que de veritat m’agrada. Sé que en els estudis no sóc gaire bo, però crec que si m'hi aplico puc arribar a estudiar el que vull ser de gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada